Frokostmenu

Serveres mellem kl. 12-15

  • Stjerneskud 128 kr.

    Kogt og stegt fiskefilet på smørristet franskbrød med rejer, røget laks, asparges og kaviar

  • Pariserbøf 128 kr.

    Serveres på smørristet brød, dertil rå æggeblomme

  • Æggekage 90 kr.

    med bacon, purløg, tomat og agurk dertil rugbrød, sennep og smør

  • Biksemad 98 kr.

    med spejlæg og rødbede

  • Hjarbæk Platte 90 kr.

    Christiansø-pigens sild med løg og kapers.
    Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade

  • Hjarbæk Toast 110 kr.

    Stegte strimler af oksefilet serveres på sprødt toast med salat, tomat, agurk, sprøde løg, surt samt peberrodsdressing

  • Smørrebrød, uspecificeret 110 kr.

    2 stk

  • Anretning – min. 2 couv. 210 kr.

    Sild med karrysalat. Rødspættefilet med remoulade og citron. Røget laks med rygeostecreme. Lille engelsk bøf med stegte løg og surt. Ost og frugt.

  • Cæsarsalat 75 kr.

    Med hjemmelavede brødcroutons, syltet grønt, Cæsardressing, høvlet parmesan, hertil hjemmebagt brød.

  • Cæsarsalat m/kylling 95 kr.

    Med hjemmelavede brødcroutons, syltet grønt, Cæsardressing, høvlet parmesan, hertil hjemmebagt brød.

  • Hjarbækburger 138 kr.

    Hjemmebagt bolle med hakkebøf, spejlæg,, stegte løgringe, BBQ-sauce og Gouda, serveres med ristede kartofler og tomataioli.

  • Fish’n’Chips, hjemmelavet 98 kr.

    Sejfilet i sprød panko, hjemmelavede fritter, sauce Tatar og hjemmelavede pickles

John MadsenFrokostmenu