A la Carte Menu

Supper

  • Cremet porresuppe 80 kr.

    med bacon og sprødt

  • Fransk løgsuppe 80 kr.

    med ostebrød

Forretter

  • Variation af røget laks 90 kr.

    med urtecreme, sprøde mandler, rugchips og grønt

  • Tigerrejer 88 kr.

    i støbejern Garneret med emmenthaler og hvidløg, dertil hvidløgsbrød

  • Carpaccio af oksemørbrad 90 kr.

    Serveret med pesto, parmasan, sprødt og grønt

  • Kammusling 90 kr.

    Stegt kammusling med parmasanost, gulerodscreme, syltet gulerod og basilikumsolie

Børneretter

  • 1 fiskefilet 60 kr.

    med pommes frites

  • 2 pølser 58 kr.

    med pommesfrites

  • Pasta 58 kr.

    med kødsauce

  • Børneburger 65 kr.

    med pommes frites

  • Hjarbækgryde 70 kr.

    Paprikagryde med mørbradbøffer, bacon, cocktailpølser, champignon, ris eller pommes

  • Børneis 40 kr.

    Is til børnene

Hovedretter

  • Engelsk bøf 228 kr.

    med bløde løg, hvide kartofler, smørsauce og surt

  • Wienerschnitzel 215 kr.

    med ærter, smørsauce, pommes saute og »wienerdreng«

  • Dansk bøf 145 kr.

    med bløde løg, hvide kartofler og surt

  • Boeuf bearnaise 238 kr.

    med råstegte kartofler og årstidens garniturer

  • Peberboeuf 238 kr.

    med mild pebersauce, dagens kartofler samt årstidens garniturer

  • Unghanebryst 190 kr.

    med dagens kartofler, årtidens garniture og skysauce

Fiskeretter

  • Stegte ål Dagpriser

    11 stk. med flødestuvede kartofler, æblemos med peberrod, citron og friskhakket persille (kun i sæsonen fra ca. 1. april-september).

  • Stegt rødspætte 205 kr.

    med persillesauce, hvide kartofler, citron og persillefrit

  • Stegt rødspætte 215 kr.

    med rejer og asparges, hummersauce, hvide kartofler

  • Pasta Bella Hjarbæk 189 kr.

    Frisk pasta med kæmperejer, grøntsager, flødesauce og hvidløg

  • Dagens fiskeret 210 kr.

    Spørg betjeningen om dagens fiskeret

Desserter

  • Chokoladekage 80 kr.

    Flydende chokoladekage, serveres lun med hjemmeslavet is og råsyltede bær. Ventetid ca. 15 min.

  • Pandekager 78 kr.

    med hjemmelavet is og frisk frugt

  • Bananasplit 75 kr.

  • Ostetallerken 85 kr.

    med syltede valnødder, oliven og brød

  • Pære Belle Héléne 78 kr.

    Klassisk dessert med vaniljekogte pære, serveret med chokoladesauce, vaniljeis og ristede mandler.

  • Isanretning 75 kr.

    med variation af hjemmelavet is, hertil frugt og bær

adminMenu