A la Carte Menu

Supper

  • Cremet porresuppe 95 kr.

    med bacon og sprødt

  • Fransk løgsuppe 95 kr.

    med ostebrød

  • Limfjordens bouillabaisse. 119 kr

    Flødelegeret fiskesuppe med blåmuslinger, rødtunge, urter, aioli og emmenthaler.

Forretter

  • Variation af røget laks 109 kr.

    med urtecreme, sprøde mandler, rugchips og grønt

  • Tigerrejer 99 kr.

    i støbejern Garneret med emmenthaler og hvidløg, dertil hvidløgsbrød

  • Carpaccio af oksemørbrad 99 kr.

    Serveret med pesto, parmasan, sprødt og grønt

  • Kammusling 119 kr.

    Stegt kammusling med parmasanost, gulerodscreme, syltet gulerod og basilikumsolie

  • Rejecocktail 99 kr

    Håndpillede rejer, tempurareje, asparges, sprød salat og skaldyrsdressing.

Børneretter

  • 1 fiskefilet 79 kr.

    med pommes frites

  • 2 pølser 79 kr.

    med pommesfrites

  • Kylling 79 kr.

    med pommes frites

  • Pasta 79 kr.

    med kødsauce

  • Børneburger 79 kr.

    med pommes frites

  • Hjarbækgryde 99 kr.

    Paprikagryde med mørbradbøffer, bacon, cocktailpølser, champignon, ris eller pommes

  • Børneis 55 kr.

    Is til børnene

Hovedretter

  • Engelsk bøf 289 kr.

    med bløde løg, hvide kartofler, smørsauce og surt

  • Wienerschnitzel 239 kr.

    med ærter, smørsauce, pommes saute og »wienerdreng«

  • Dansk bøf 169 kr.

    med bløde løg, hvide kartofler og surt

  • Boeuf bearnaise 289 kr.

    med dagens kartoffel og årstidens garniturer

  • »Hjarbækgryde« 219 kr.

    Paprikagryde med mørbradbøffer, bacon, cocktailpølser, champignon, ris eller pommes

  • Peberboeuf 289 kr.

    med mild pebersauce, dagens kartofler samt årstidens garniturer

  • Unghanebryst i skagenskinke 219 kr.

    med dagens kartofler, årtidens garniture og skysauce

Fiskeretter

  • Stegte ål Dagpriser

    11 stk. med flødestuvede kartofler, æblemos med peberrod, citron og friskhakket persille (kun i sæsonen fra ca. 1. april-september).

  • Stegt rødspætte 239 kr.

    med persillesauce, hvide kartofler, citron og persillefrit

  • Stegt rødspætte 255 kr.

    med rejer og asparges, hummersauce, hvide kartofler

  • Pasta Bella Hjarbæk 210 kr.

    Frisk pasta med kæmperejer, grøntsager, flødesauce og hvidløg

  • Dagens fiskeret 275 kr.

    Spørg betjeningen om dagens fiskeret

Desserter

  • Chokoladekage 99 kr.

    Flydende chokoladekage, serveres lun med hjemmeslavet is og råsyltede bær. Ventetid ca. 20 min.

  • Pandekager 99 kr.

    med hjemmelavet is og frisk frugt

  • Bananasplit 92 kr.

  • Ostetallerken 109 kr.

    med syltede valnødder, oliven og brød

  • Isanretning 99 kr.

    med variation af hjemmelavet is, hertil frugt og bær

adminMenu