Selskabsmenuer

Selskabsmenu – Forretter

  • Havtaske 95 kr.

    Havtaske i crunchy kåbe med gulerodscreme, basilikumolie, ristede svampe og sprødt.

  • Kulmule 80 kr.

    Bagt kulmule med tomatrelish, synlige urter, porre frites, maltcrumble og sauce verte.

  • Hjemmerøget andebryst 89 kr.

    Røget andebryst med salat af blodappelsin, crunchy valnødder, purløgscreme og spæde salater.

  • Torsk 95 kr.

    Torsk i sprød rugbød.
    Jordskokker i forskellige teksturer: Creme, frites og crudite.
    Røgede blåmuslinger.

  • Rødtunge 90 kr.

    Dampet rødtunge med sprød maltcrumble og sauce beurre blanch, ristede svampe, friteret selleri, syrlig chiffonade.

  • Koldrøget laks 89 kr.

    Røget laks med flødestuvet spinat, slikasparges og hjemmebagt brød.

  • Melon og rejer. 75 kr.

    Melon med rejer og karrydressing. Dertil hjemmebagt brød.

  • Varmrøget laks 90 kr.

    Varmrøget laks med sauce verte, lime og hjemmebagt brød.

  • Fisketallerken 110 kr.

    Fisketallerken med forskellige friske fisk og skaldyr.

  • Tarteletter 65 kr.

    2 tarteletter med høns og asparges.

  • Rejecocktail 70 kr.

    Rejecocktail med flutes.

  • Suppe 65 kr.

    Klar suppe med boller og hjemmelavede flutes.

Natmad

  • Æggekage 60 kr.

  • Pålægsfad m/boller 68 kr.

  • Pølsebord/leverpostej/ost med brød 80 kr.

  • Italiensk pølsebord 95 kr.

  • Supper 60 kr.

  • Mexikansk buffet 90 kr.

  • Hotdogs 58 kr.

  • Biksemad 65 kr.

  • Grillpølser vi griller 58 kr.

  • Frikadeller m/kartoffelsalat 70 kr.

  • Byg-selv burger 85 kr.

  • Chili con carne m/ris 65 kr.

Selskabsmenu – Hovedretter

  • Kavemørbrad 210 kr.

    Langtidsstegt kalvemørbrad, kartoffeltærte, bomkålsflan, årstidens grønt og pebersauce

  • Kalveculotte 189 kr.

    Rosastegt kalveculotte med ærteflan, kartoffelgratin, springløg i svøb, syltede løg og skysauce.

  • Kalvefilet 198 kr.

    Langtidsstegt kalvefilet med syltede tomater, saltbagt selleri, serranokurve, persillekartofler og rødvinssauce.

  • Variation af okse 210 kr.

    Mørbrad og bryst. Kartoffelfondant, medet røgede løg, årstidens grønt, samt skysauce.

  • Svampefarseret kalvemørbrad 210 kr.

    Svampefarseret kalvemørbrad med champignon a la creme, friske grøntsager og ristede kartofler

  • Farseret unghanebryst 185 kr.

    Farseret unghanebryst med spinattimbale, bagte løg, søde tomater, stegte kartofler og sauce.

  • Oksefiet 198 kr.

    Rosastegt oksefilet med bearnaise, farseret tomat, baconbønner, bagte løg, fyldte bagekartofler og timian gulerødder.

  • Svinemørbrad 185 kr.

    Indbagt svinemørbrad med rødvinssauce, svampesymfoni, krydderkartofler, forårsløg med parmaskinke og bagte gulerødder.

  • Dyreryg 205 kr.

    Dyreryg med Waldorffsalat, brunede kartofler, hvide kartofler, surt og sødt, samt sauce.

  • Kalv stegt som vildt 185 kr.

    Kalvesteg stegt som vildt med Waldorffsalat, hvide samt brunede kartofler, sauce og surt/sødt.

  • Gammeldags oksesteg 178 kr.

    Gammeldags oksesteg med grøntsager, kartofler, sauce perleløg og ærter francaise.

  • Svinekam 169 kr.

    Svinekam med rødkål, halve æbler, hvide og brunede kartofler og skysauce.

Selskabsmenu – Desserter

  • Isdessert. 75 kr.

    Hjemmelavet is med frugt

  • Mushy chokoladekage 80 kr.

    Mushy chokoladekage med citruscreme, bærkompot og Bailey-is.

  • Fragilitéroulade 78 kr.

    Fragilitéroulade med karamelganache og brombær, hjemmelavet is og myntecoulisse.

  • Islagkage 85 kr.

    Hjemmelavet islagkage med nøddebund.

  • Chokoladekage 80 kr.

    Chokoladekage med is og frugt.

  • Pære Belle Hélene 78 kr.

    Pære Belle Hélene med vaniljeis og chokoladesauce

  • Fromage 60 kr.

    Fromage efter eget valg

  • Desserttallerken 100 kr.

    Desserttallerken med forskellige kager, is og frugt

  • Frugttærte 80 kr.

    Frugttærte med rørt is.

  • Nøddekurve 80 kr.

    Nøddekurve med hjammelavet is.

  • Creme brulé 78 kr.

    Creme brulé med lun brombærsauce, karamalis, og syltede nødder.

  • Æble 80 kr.

    Variation af æble

  • 3-på stribe 95 kr.

    3-på-stribe desserttallerken: Creme Brulé, mørk chokoladekage, spansk mandeltærte

John MadsenSelskabsmenu