
Fiske- og skaldyrsgilde
Fredag, den 28. februar (UDSOLGT)
Lørdag den 1. marts (UDSOLGT)
Fredag, den 7. marts (UDSOLGT)
Lørdag, den 8. marts (UDSOLGT)
Menuen serveres ved bordene over 4 serveringer
Pris pr. person kr. 595,-
1. servering
Tuntatar med japansk dressing og avokado
Varmrøget laks med syltede bær
Håndpillede rejer med mango og chili
2. servering
Krydret fiskesuppe med kokosmælk
3. servering
Grillet laks med teriyaki
Gratinerede jomfruhummer med hvidløgssmør
Grillede tigerrejer med gedeost og brød
4. servering
Citronsorbet med mynte
Hvid chokolademousse med lime
Om kroen
Hjarbæk Kro har plads til 70 personer i restauranten og derudover er der en dejlig terrasse med en flot udsigt over fjorden. Ved siden af har vi en ny, smuk pavillon, hvor der kan dækkes op til 50 personer.