Aftenmenu

Serveres mellem kl. 17:30-23 (sidste bestilling kl. 20:30)

Forretter

Tempereret torskefisk

Serveres med syrnet fløde, sprøde bønner og grønt.

kr. 115

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2018 – kr. 90/450.

Kold ærtesuppe

Ærtesuppe med pisket cremefraiche, champagne og sprødt unghaneskind.

kr. 115

En god vin til retten:
Charles Pelletier Reserve, Méthode Traditionelle Brut, Bourgogne – kr. 70/338.

Pil-selv-rejer med aioli

Serveres med hjemmebagt brød.

kr. 125

En god vin til retten:
Colombelle Sélection Blanc, Plaimont Côtes de Gascogne IGP, 2019 – kr. 60/250.

Moules frites

Hvidvinsdampede blåmuslinger med cremet sauce, urter og pommes frites.

kr. 135

En god vin til retten:
Grüner Veltliner, Domäne Krems, Niederösterreich, 2019 – kr. 65/310.

Rørt tatar

Tatar af yderlår med limfjordssalat, vinaigrette og sprødt.

kr. 125

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Pinot Noir, Bouchard Père & Fils, 2018 – kr. 90/430.

Hovedretter

Wienerschnitzel

Serveres med brunet smør med sherry, dreng, ærter og braset baconkartofler.

kr. 255

En god vin til retten:
Fond Croze Confidence, Øko, Côtes du Rhône, 2019 – kr. 70/338.

Ribeye

300 gram modnet ribeye med sæsonens grønt. Serveres med kartofler og sauce.

kr. 295

En god vin til retten:
Barolo Tenuta Reverdito, La Morra di Barolo, 2015 – kr. 98/499.

Hjarbækgryde

Paprikagryderet med mørbrad, pølser, bacon og svampe. Servers med grov mos.

kr. 205

En god vin til retten:
Grenache Noir V.V. Galhaud, Pays d’Oc IGP, 2019 – kr. 60/290.

Fyldt rødspætte

Hel paneret rødspætte, fyldt med cremet stuvning, grønt, koldrøget laks og søkogte rejer. Serveres med kartofler friske urter og citron.

kr. 245

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2018 – kr. 90/430.

Havtaskefilet med bacon

Serveres med sauté af sart sommergrønt, kartofler og syrlig sauce.

kr. 245

En god vin til retten:
Riesling Henry Fuchs, Økologisk, Ribeauvillé Alsace, 2018 – kr. 70/350.

Poussin

Helstegt poussin, serveret med kroens salat, kartofler og kryddersmør.

kr. 215

En god vin til retten:
Colombelle Sélection Rouge, Plaimont Côtes de Gascogne IGP, 2019 – kr. 60/250.

Fyldt pasta (vegetar)

Hjemmelavet pasta med fyld af cremede svampe, sauté af spæde grøntsager, syltede bøgehatte og hvidvinssauce.

kr. 195

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2018 – kr. 90/430.

Børneretter

Hjemmelavede fiskefrikadeller

Serveres med hjemmelavet remoulade og pommes frites.

kr. 75

Fiskefilet

Paneret filet serveret med pommes frites og dip.

kr. 75

Børneburger

Hjemmelavet hakkebøf i smørbagt bolle med ost og ketchup.

kr. 75

Pommes frites

kr. 45

Desserter

Citronfromage

Med hvid chokolade, sprød tuille og is fra Hjarbæk Ishus.

kr. 95

En god vin til retten:
Pacherenc Saint Albert Barrique d’Or 50 cl, Plaimont, 2016 – kr. 60/350.

Chokolade

To slags mørk chokolade og en slags hvid. Serveres med citronsorbet og sprødt.

kr. 105

En god vin til retten:
Krohn Tawny Port, Wiese & Krohn – kr. 69/350.

Ostebræt

Fire udvalgte oste, serveres med brændt kompot, nødder og brød.

kr. 115

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2018 – kr. 90/450.

Æbletærte

Klassisk æbletærte, serveres med vaniljefraiche og sorbet.

kr. 95

En god vin til retten:
Grenache Noir V.V. Galhaud, Pays d’Oc IGP, 2019 – kr. 60/290.

Lemon marengs

Frisk citruskage med brændt marengs, crumble og is.

kr. 95

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2018 – kr. 90/430.

Isdessert

Med is fra Hjarbæk ishus. Serveres med bær, sprødt og sauce.

kr. 85

En god vin til retten:
Pacherenc Saint Albert Barrique d’Or 50 cl, Plaimont, 2016 – kr. 60/350.

John MadsenAftenmenu