Frokostmenu

Serveres mellem kl. 11:30-15

Stjerneskud

Paneret og dampet fisk på smørristet brød med søkogte rejer, dressing og grønt.

kr. 165

En god vin til retten:
Colombelle Sélection Blanc, Plaimont Côtes de Gascogne IGP, 2019 – kr. 60/250
.

Fiskeanretning

(Min. 2 personer) Udvalg af sæsonens fisk og skaldyr. Serveres med to slags brød, smør og tapenade.

kr. 235

En god vin til retten:
Riesling Henry Fuchs, Økologisk, Ribeauvillé Alsace, 2018 – kr. 70/350.

Pil-selv-rejer med aioli

Serveres med hjemmebagt brød.

kr. 145

En god vin til retten:
Henri Bonnaud Steff Rosé, IGP Méditerrannée Provence øko, 2020 – kr. 65/325.

Moules frites

Hvidvinsdampede blåmuslinger med cremet sauce og urter. Serveres med pommes frites eller salat.

kr. 155

En god vin til retten:
Grüner Veltliner, Domäne Krems, Niederösterreich, 2019 – kr. 65/310.

Pariserbøf

Hjemmelavet hakkebøf på smørristet brød med kapers, æggeblomme, friskrevet peberrod og hjemmesylt.

kr. 165

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Pinot Noir, Bouchard Père & Fils, 2018 – kr. 90/430.

Hjarbækburger

Hjemmelavet hakkebøf i smørbagt brød med frisk nøddekompot, løg og æbler. Serveres med pommes frites eller salat.

kr. 155

En god vin til retten:
Obalo Crianza, Rioja, Sonsierra, 2016 – kr. 85/425.

Æggekage

Klassisk æggekage med bacon, tomat og grønt. Serveret med brød og hjemmesylt.

kr. 165

En god vin til retten:
Colombelle Sélection Rosé, Plaimont Côtes de Gascogne IGP, 2019 – kr. 60/250.

Ugens suppe

Spørg din tjener.

kr. 105

John MadsenFrokostmenu