Frokostmenu
Serveres mellem kl. 12-15

-
Stjerneskud 169 kr.
Kogt og stegt fiskefilet på smørristet franskbrød med rejer, røget laks, asparges og kaviar
-
Pariserbøf 169 kr.
Serveres på smørristet brød, dertil rå æggeblomme
-
Æggekage 139 kr.
med bacon, purløg, tomat og agurk dertil rugbrød og smør
-
Biksemad 139 kr.
med spejlæg og rødbede
-
Hjarbæk Platte 119 kr.
Christiansø-pigens sild med løg og kapers.
Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade -
Hjarbæk Toast 149 kr
Stegte strimler af oksefilet serveres på sprødt toast med salat, tomat, agurk, sprøde løg, surt samt peberrodsdressing
-
Anretning – min. 2 couv. 239 kr.
Sild med karrysalat. Rødspættefilet med remoulade og citron. Røget laks med rygeostecreme. Lille engelsk bøf med stegte løg og surt. Ost og frugt.
-
Shortrib 140 kr.
Sparrerib af okse. Stegt i 24 timer, serveres med pommes frites, samt hjemmelavet pickles.
-
Cæsarsalat m/kylling 105 kr.
Med hjemmelavede brødcroutons, syltet grønt, Cæsardressing, høvlet parmesan, hertil hjemmebagt brød.
-
Hjarbækburger 155 kr.
Hjemmebagt bolle med hakkebøf, spejlæg,, stegte løg og Cheddar, serveres med pommes frites og urtemayo.
-
Fish’n’Chips, hjemmelavet 119 kr.
Sejfilet i sprød panko, hjemmelavede fritter, sauce Tatar og hjemmelavede pickles