Julebuffet

Jul anno 2020

I disse coronatider, har vi i år valgt at sløjfe, vores klassiske julebuffet. Derfor bliver det lidt anderledes.
Men julemad skal der til – så i år, bliver der serveret diverse juleretter ved bordet, over 4 serveringer.
Den Klassiske julefrokost består af:
- Servering:
- Marineret sild med karrysalat.
- Hvide sild i purløgsfløde.
- Pandestegt fiskefilet med remoulade.
- Koldrøget torske-rilette på ristet surdejsbrød.
- Håndpillet rejer med mayo.
2. Servering_
- Tartelet med høns og asparges.
3. Servering:
- Små andepølser med løggastrik.
- Lun leverpostej med svampe og bacon.
- Ribbensteg med rødkål.
- Trøffelskinke med grønlangkål.
- Brunede kartofler og æbleflæsk.
4. Servering:
- Ris a la mande med kirsebærsauce.
- Gode oste fra nær og fjern.
- Juleknas og kaffe.
Dertil serveres brød, og smør.
Pris pr. person: 275 ,-
Min. 2 couverter.
Julemenuen serveres disse datoer:
27-28/11 fra kl 18:00
29/11 fra kl: 12:00
4-5/12 fra kl: 18:00
6/12 fra kl: 12:00
11-12/12 fra kl: 18:00
13/12 fra kl: 12:00
18/12 fra kl: 18:00
Julemad ud af huset.
I år, er det også mulighed for at få julemad ud af huset. En lidt utraditionel en af slagsen.
- Torskerilette på ristet surdejsbrød.
- Æg med dijonmayo og håndpillet rejer.
- Bagt rødtunge med hasselnødder, og ristet grønkål.
- Små andepølser med løggastrik.
- Trøffelskinke med spidskålssalat.
- Sprængt gåsebryst med skørnet smør og peberrodssne.
- Ris a la mande
- Ost
- Brød og smør.
Pris pr. person: 275 ,-
Min. 6 couverter.