Julebuffet

Jul anno 2020

I disse coronatider, har vi i år valgt at sløjfe, vores klassiske julebuffet. Derfor bliver det lidt anderledes.

Men julemad skal der til – så i år, bliver der serveret diverse juleretter ved bordet, over 4 serveringer.

Den Klassiske julefrokost består af:

  1. Servering:
  • Marineret sild med karrysalat.
  • Hvide sild i purløgsfløde.
  • Pandestegt fiskefilet med remoulade.
  • Koldrøget torske-rilette på ristet surdejsbrød.
  • Håndpillet rejer med mayo.

2. Servering_

  • Tartelet med høns og asparges.

3. Servering:

  • Små andepølser med løggastrik.
  • Lun leverpostej med svampe og bacon.
  • Ribbensteg med rødkål.
  • Trøffelskinke med grønlangkål.
  • Brunede kartofler og æbleflæsk.

4. Servering:

  • Ris a la mande med kirsebærsauce.
  • Gode oste fra nær og fjern.
  • Juleknas og kaffe.

Dertil serveres brød, og smør.

Pris pr. person: 275 ,-

Min. 2 couverter.

Julemenuen serveres disse datoer:

27-28/11 fra kl 18:00

29/11 fra kl: 12:00

4-5/12 fra kl: 18:00

6/12 fra kl: 12:00

11-12/12 fra kl: 18:00

13/12 fra kl: 12:00

18/12 fra kl: 18:00

 

Julemad ud af huset.

I år, er det også mulighed for at få julemad ud af huset. En lidt utraditionel en af slagsen.

  • Torskerilette på ristet surdejsbrød.
  • Æg med dijonmayo og håndpillet rejer.
  • Bagt rødtunge med hasselnødder, og ristet grønkål.
  • Små andepølser med løggastrik.
  • Trøffelskinke med spidskålssalat.
  • Sprængt gåsebryst med skørnet smør og peberrodssne.
  • Ris a la mande
  • Ost
  • Brød og smør.

Pris pr. person: 275 ,-

Min. 6 couverter.

John MadsenJul på kroen 2020.