Nytårsmenu 2020

Nytårsmenu ud af huset

Traditionen tro sørger vi for en fantastisk nytårsmenu den 31/12. Bestil jeres menu i god tid på tlf. 86642024 – Bestilling skal ske senest: d. 27/12.

Afhentning af menuen er på Hjarbæk Kro mellem kl. 14-16.

 

Vores nytårsmenu består af:

Snacks:
”Tophat tricks”
Grissini (tryllepinde) draperet i spansk
luksus sortfodsskinke.
Puffede flæskesvær fra Troldgårdens
´Sortbroget Landrace´ drysset med magisk løgaske.
Fed fraîche 38% rørt op med karamelliseret
syrnet mælk.
Tobioka-chips med hidsig hytteost.

Forret:
”Nytårstorsken”
Torskeballotine med jomfruhummer”soufflør”.
Sprød cannelloni-rulle fyldt med rilette af
hjemmerøget torsk.
Bagt torsk med rødbedegelé og peberrodssne.
Løgbrioche.

2 retten:
”Mellemspillet”
Cremet svampesuppe med årets sidste svampe.
Jordskokkechips, klorofylgrøn urteolie og
pisket crème fraîche.
Pandebrød med rosmarin.

Hovedret:
”Stor, større, størst”
Rosastegt kalvemørbrad.
Grillet zucchini dækket med urt.
Smørconfiteret knoldselleri i crispy japanrasp.
Syltet båndsalat af asier.
Timiansky og kartoffelstrüdel.

Dessert:
”Banana-Spagat anno 2020”
Guld-lakeret halvkugle af mørk chokolade fyldt med:
Karamelliseret og intens bananmousse.
Sprød hasselnøddecrumble og fluffy fromage
med Haiti vanilje.
Marengs-rede.
”Pour over” burning hot salty caramelsauce

  • Menu Item

    Nytårsmenu 525 kr.

I am text block. Click edit button to change this text.

Tallerkener afleveres tilbage senest d. 3. januar 2020 på Hjarbæk Kro. Ved for sen aflevering bliver der sendt en regning, da det er lejeservice.

John MadsenNytårsmenu