Selskabsmenuer

Selskabsmenu – Forretter

-
Havtaske 110 kr.
Havtaske i crunchy kåbe med gulerodscreme, basilikumolie, ristede svampe og sprødt.
-
Kulmule 88 kr.
Bagt kulmule med tomatrelish, synlige urter, porre frites, maltcrumble og sauce verte.
-
Hjemmerøget andebryst 95 kr.
Røget andebryst med salat af blodappelsin, crunchy valnødder, purløgscreme og spæde salater.
-
Torsk 110 kr.
Torsk i sprød rugbød.
Jordskokker i forskellige teksturer: Creme, frites og crudite.
Røgede blåmuslinger. -
Rødtunge 98 kr.
Dampet rødtunge med sprød maltcrumble og sauce beurre blanch, ristede svampe, friteret selleri, syrlig chiffonade.
-
Koldrøget laks 95 kr.
Røget laks med flødestuvet spinat, slikasparges og hjemmebagt brød.
-
Melon og rejer. 85 kr.
Melon med rejer og karrydressing. Dertil hjemmebagt brød.
-
Varmrøget laks 98 kr.
Varmrøget laks med sauce verte, lime og hjemmebagt brød.
-
Fisketallerken 120 kr.
Fisketallerken med forskellige friske fisk og skaldyr.
-
Tarteletter 75 kr.
2 tarteletter med høns og asparges.
-
Rejecocktail 80 kr.
Rejecocktail med flutes.
-
Suppe 75 kr.
Klar suppe med boller og hjemmelavede flutes.
Natmad

-
Æggekage 80 kr.
-
Pålægsfad m/boller 90 kr.
-
Pølsebord/leverpostej/ost med brød 98 kr.
-
Italiensk pølsebord 108 kr.
-
Supper 75 kr.
-
Mexikansk buffet 98 kr.
-
Hotdogs 65 kr.
-
Biksemad 78 kr.
-
Grillpølser vi griller 110 kr.
-
Frikadeller m/kartoffelsalat 85 kr.
-
Byg-selv burger 98 kr.
-
Chili con carne m/ris 75 kr.
-
Pasta Carbonara m/ hvidløgsbrød og tomatsalat 80 kr.
Selskabsmenu – Hovedretter

-
Kavemørbrad 240 kr.
Langtidsstegt kalvemørbrad, kartoffeltærte, bomkålsflan, årstidens grønt og pebersauce
-
Kalveculotte 205 kr.
Rosastegt kalveculotte med ærteflan, kartoffelgratin, springløg i svøb, syltede løg og skysauce.
-
Kalvefilet 225 kr.
Langtidsstegt kalvefilet med syltede tomater, saltbagt selleri, serranokurve, persillekartofler og rødvinssauce.
-
Variation af okse 240 kr.
Mørbrad og bryst. Kartoffelfondant, medet røgede løg, årstidens grønt, samt skysauce.
-
Svampefarseret kalvemørbrad 240 kr.
Svampefarseret kalvemørbrad med svampesauce, årstidens garniture og ristede kartofler
-
Farseret unghanebryst 198 kr.
Farseret unghanebryst med spinattimbale, bagte løg, søde tomater, stegte kartofler og sauce.
-
Oksefiet 225 kr.
Rosastegt oksefilet med bearnaise, farseret tomat, baconbønner, bagte løg, fyldte bagekartofler og timian gulerødder.
-
Svinemørbrad 198 kr.
Indbagt svinemørbrad med rødvinssauce, svampesymfoni, krydderkartofler, forårsløg med parmaskinke og bagte gulerødder.
-
Dyreryg 235 kr.
Dyreryg med Waldorffsalat, brunede kartofler, hvide kartofler, surt og sødt, samt sauce.
-
Kalv stegt som vildt 205 kr.
Kalvesteg stegt som vildt med Waldorffsalat, hvide samt brunede kartofler, sauce og surt/sødt.
-
Gammeldags oksesteg 198 kr.
Gammeldags oksesteg med grøntsager, kartofler, sauce perleløg og ærter francaise.
-
Svinekam 198 kr.
Svinekam med rødkål, halve æbler, hvide og brunede kartofler og skysauce.
Selskabsmenu – Desserter
-
Isdessert. 80 kr.
Hjemmelavet is med frugt
-
Mushy chokoladekage 88 kr.
Mushy chokoladekage med bærkompot og Bailey-is.
-
Fragilitéroulade 85 kr.
Fragilitéroulade med karamelganache og brombær, hjemmelavet is og myntecoulisse.
-
Islagkage 90 kr.
Hjemmelavet islagkage med nøddebund.
-
Chokoladekage 90 kr.
Chokoladekage med is og frugt.
-
Pære Belle Hélene 85 kr.
Pære Belle Hélene med vaniljeis og chokoladesauce
-
Fromage 70 kr.
Fromage efter eget valg
-
Desserttallerken 110 kr.
Desserttallerken med forskellige kager, is og frugt
-
Frugttærte 88 kr.
Frugttærte med rørt is.
-
Nøddekurve 88 kr.
Nøddekurve med hjammelavet is.
-
Creme brulé 85 kr.
Creme brulé med lun brombærsauce, vanillieis, og syltede nødder.
-
Æble 88 kr.
Variation af æble
-
3-på stribe 110 kr.
3-på-stribe desserttallerken: Creme Brulé, mørk chokoladekage, spansk mandeltærte